Kvällens träning...

Så då var man tillbaka bakom tagenterna igen.
 
Ikväll var vi i Norsholm och trännade igen och det gick både bra och dåligt, super tagad flat som fick sitta i bilen och sedan rätt in och försöka göra en rallybana var ingen bra ide måste jag säga. Men vad tussan man måste ju testa.
Vi körde i vilket fall som helst den banan vi tävlade med för några veckor sedan och det komiska i hela kråksången var att vi gjorde de delar vi gjorde sämst senaste riktigt bra idag och de vi brukar vara bra på rätt kast. Men jag tror det beror också på att det tar en stund för min kära hund att hitta koncentrationen och jag har inte riktigt lärt mig hur jag ska behålla den än.
 
Men vi körde banan som sagt med lite blandade resultat och sedan tog vi och gjorde lite allt möjligt utan jättehöga krav, typ snurra på stället (typ det ända trick min hund kan, och hon tycker det är supper kul), gå fot vänster svängar (gick riktigt bra) och tränna stopp singnal med pipan (det var länge sedan men ett par upprepningar och så är vi tillbaka där vi slutade), hoppa upp på stenar. 
 
Vi avslutade med att köra rallybanan igen denna gång med störning av hundar och folk runt omkring som höll på att plocka upp båtar ur kanalen. Började inget bra, hon var bara intresserad av valpen 15m bort och sedan var hon tuvungen att kolla på båten och sedan tillbaka till valpen. Och jag min nöt vart super sur (jag måste verkligen jobba med mitt tålamod). Men SÅ plötsligt så har jag med mig hunden i kanske 4st skyltar och det flytter på så jäkla bra, då kommer frågan varför slutade jag inte??? Utan kör på och så fastnar vi igen och mäsnkorna med båten är så spännade igen så fröken glömmer vad sitt betyder. Vi försöker ett par skylltar till och jag känner tålamodet rina av. Det slutar dock med att jag tara två djupa andetag, jobbar igenom öveningen, berömer och in med hunden i bilen innan hon blir allt för bilig att jag nästan betalar den som vill ha henne..... (okej riktigt så illa var det inte).
 
Det är tur hon är söt iallafall....när hon sover ;)