Pust en massor av bilåk och så vaccinerad också...

Ja mycket bilåkande för Skrållan har det nu blivit den senaste veckan då vi var på Öland en sväng till och då fick det lilla odjuret hänga med, Måste säga att jag är stolt över min lilla, söta, svarta sak som nu åker bil utan problem. Ja man måste protestera de första 5min men sedan lägger hon sig och sover. 
 
Idag blev det då lite socialträning i form att åka med matte och Madde på en lite längre shoppingtur där vi först åkte till Mantorp och va inne i travshopen och sedan åkte vi till Sharpman och hogsta och där var vi en bra stund och det var jätte tråkigt att följa med matte överallt där inne ju och inte fick jag smaka på godisarn som jag fick tag i heler på djuravdelningen... JAG FICK INTE ENNS NÅGON NY LEKSAK!!!  Dock kollade jag på fodret och konstaterade att det var biligare än i stan så det tåls att fundera på om man ska köpa foder där istället eller om det kommer bli dyrare,... hm....
 
Och efter detta när odjuret var helt slut så åkte vi till Jägarevalen också och fick den lilla sprutan. Och det gick jätte bra då de var jätte smarta och gav lite godis som avledande manöver och bustrollet märkte ingenting.
 
Nu sover buset som aldrig förr och lär nog göra det ett par timmar.