De gamla och de nya målen

Detta var mina mål för 2014:
 
* Gå minst en Lynadskurs -  Jupp och det har vi gjort tyvärr missade vi halva kursen, men det blir nog en ny lydnads kurs under 2015 om vi kan hitta någon bra, 
 
*Göra en start i Lynadsklass 1 - Nej detta har vi ite gjort, jag tappade suget på lydnaden ett tag och när det började komma tillbaka kände jag att Skroll inte riktigt var redo, vi startade dock en gång i rally istället.
 
*Gå en apporteringskurs- Jag har letet och letet, men att åka över en timme för att gå kurs kändes inte riktigt värt det, inte när jag inte vet om jag är redo att sattsa
 
* Få ett BIM på utsällning - Haha nej Inget BIM här inte, inte enns i närheten har vi varit, sorgligt men sant. Men vi ska försöka till sommaren igen med utställningarna. Våra resulatat hittar du under uställningar. 
 
*Ha kul - Det gick lite trögt ett tag, men när matte väl släppte på prestations ångesten så blev det genast mycket lättare att ha roligt. 
 
*Jobba upp en ännu bättre kontakt- Ja kontakten går alltid att få bättre men den är helt klart bätter en för ett år sedan. Så det får jag säga att vi lyckats med.
 
3 av 6 mål klarade vi detta år, nästa år hoppas jag på full pott!
 
 
 
 
Våra mål för 2015:
 
*Ha kul! - Efter 2014 kamp i början av året så känner jag att det är det viktigaste målet för ett bra 2015.
* Göra 2st Rally starter.
*Gå 2st olika kuser..
*Få ett excellent på utställning
*Kunna umgås med andra hundar utan att känna att man måste busa jämnt.
*Kunna hälsa lungt på de som kommer genom ytterdörren.
 
Tor detta får räck för det kommande året, tror vi kommer att ha att göra med dem.
Ha ett gott nytt år Alla två benta och fyrbenta vänner. 
 
   &