Sjuk hela veckan lång....

Jag alltså, inte Skroll tack och lov. Förkyllningen sprang på mig sakta men säkert i söndags och när jag vaknade i måndags hade jag feber. Blä... sedan har det gått upp och ner hela veckan av och på med febern, nu verkar det som äntligen är borta men jag jublar inte riktigt än. 
 
Fick ögon inflammation i ögonen också, jätteroligt om nätterna när det klägar igen totalt, det är ju tur man sover. Dock har Skroll också fått det så efter diskution med djursjukhuset över telefon så ska jag endast tvätta hennes ögon nu ett par tre gånger om dagen tills det inte gegar mer.  Hoppas det inte blir värre eller att det går över till andra ögat. Men denna gång såg jag det ju tidigt iallafall förra gången i febrari kunde hon ju knappt titta på ögat....
 
Hon är pigg och glad iallafall och jätteduktigt, för hon har inte fått mer en den mest nödvändiga motionen denna vecka då jag helt enkelt inte har orkat men hon har kanppt märkts. Idag har vi dock varit ute på fälet så hon fick busa av sig lite, då såg det ut så här..