Onsdags träning...

Jag erkänner att när jag jobbar mycket blir bloggen lite efter. Men livet rullar på och händer väl inte allt för mycket.
Vi var dock iväg och trännade lite igår kväll på bruksan hur det gick kan ju dock diskuteras. Vissa saker gick bra och andra saker gick helt klart bättre. 
 
Vi började med en enkel inkallning med pipan och det gick jättebra, sedan tog hon en extra lov bara för att det var så skoj.
 
Vi gick vidare med lite fot träning, i blandad form då det inte gick så bra. Testade med att hålla kontakten i bara två steg och hon tittade på mig fram tills jag sa fot och vi han gå ett halvt steg innan näsan var nere i backen. Jag tetsade istället att gå vidare och göra lite svängar och hon kunde inte vart mer o intresserad. SUCK! Tror jag kommer lägga FOT på hyllan i någon månad då jag tror min lilla skrutta börjar komma in i den perioden då det är hormonerna som styr och att förstå vad matte vill är väldigt svårt.
 
Vi tränade sedan sitt stanna kvar medans jag försökte kunna gå runt. Vi är inte där en att det går att gå runt men jag kommer nu mera en bit bakom henne utan att hon reser sig. Så detta är jag nöjd med.
 
Till sist blev det utställnings träning. Först bara tränna in STÅ igen då det har tappats lite och sedan började vi springa. Min första tanke har varit att springa tills hon slutar studsa men kom fram till att det kommer aldrig fungera då min kondis är väldigt mycket för dålig för detta då hon lär studsa hur mycket som helst. Istället började jag nu koregera och sedan klicka när hon sprang rätt och vips så kunde jag springa 15m utan att hon studnas. Låter kanske inte mycket men för mig med en svart studsboll så jo det är jättebra.
 
 
Så så var vår senaste ordentliga träning. 
 
Ha det bra