Träningen idag... *filmad*

Jag var duktig imorse och fick med mig kameran med mig ut och filmade träningen, kom då ihåg varför jag inte filmar med den så ofta då filerna blir JÄTTESTORA och det tar evigheter att få in filmen i moviemaker och upp på youtube. Men som sagt idag blev det filmat så längre ner finns filmen.
 
Hur gick träningen då? Jodå den gick både bra och dåligt. Den började bra när kamerna var avstängd och vi gjorde en riktigt bra rund på samma övning som jag tänkte igår. Sedan skulle vi köra igen och då gick det inte riktigt lika bra. Det rullade på skapligt i början och sedan vill inte Skroll sitta ner i det blötta gräset och sedan blir det panka som ni får se lite av i filmen, har tagit bort det mesta av det.
 
vi kör en tredje gång men kortare bana men det går inte alls. Så jag avbrytter och bestämmer mig för att ge beröm med godis under hela banan så jag får lite mer focus från Skroll. Vi jobbar sitt, gå två steg sitt, gå två steg, sitt. ett par gånger till. Och sedan kör vi banan en fjärde gång och då går det mycket bättre, synd att man inte får ha godis med sig på banan under tävling det hade gjort livet så mycket enklare... men men vi jobbar på det, här kommer filmen...