Skroll bakom tangenterna...

Vov, vov, vov... Skroll här, idag tänkte jag berätta lite om det som hänt den senaste tiden eftersom Matte är lite seg med att skriva om våra upptåg...
 
Vi kan börja med att vi har börjat en ny kurs, Rallylydnad, jätte kul och rätt enkelt måste jag säga matte kan ju visa mig precis hur jag ska göra ju. Fast ibland tycker jag att matte blir lite tråkig, hon har ju bara köttbullar med sig och på backen ligger det fullt med harpluttar MUMMSIGT!!! Så då tar jag en sväng om med nosen i backen och låsas inte höra vad matte säger, fnis..Matte blir lite sur då så efter en stund skärper jag mig och så kör vi på. En sak är säkert iallafall man blir jättetrött av det.
 
 
Vi var iväg på kennelträff i mitten på Juni och då fick jag träffa min Syster Omega det var verkligen jättekul, ska be Matte hjälpa mig lägga upp lite bilder och filmer sedan så ni får se... Jag och Omega busade massor och våra Mattar tyckte vi var jättelika tydligen, men hallå jag är faktiskt svart och hon är brun, hur lika kan man vara då egentligen?  Aja vi gjorde lite annat också vi hade en lag tävling där vi skulle hämta massa saker på olika vis, jätte kul, vi har aldrig hållit på med det innan men jag tror matte var nöjd med mig för jag fick massor av beröm så nu hämtar jag en massa saker åt henne här hemma också, typ strumpor, handdukar mm. Det är sååååå roligt!
 
 
Dirigering..
 
Vad är det jag ska göra?
 
Pappa Rolex..
 
 
Rolex och Oskar
 
 
I början av sommaren var jag och min kompis Ajax och badade. Jätte kul och träffa Ajax och vara vid en massa vatten som man kan springa i. Men jag förstår inte riktigt varför man ska vara utte där man inte bottnar, det är ju JÄTTE LÄSKIGT! Matte försökte även i går att få mig och simma, jag gjorde det lite men det var forfarande JÄTTE LÄSKIGT ju... varför kan man inte bara få vara där det är grunt där är det ju jätte kul och så skvätter det en massa vatten... fnis fins...
 
 Hihi jag är jätte blött och det blev Nina också....
 
Ajax tyckte jag skulle hoppa i men jag stod rätt bra där jag stod... 
 
Rakt ner mot vattenet... Ajax och jag
Och så hoppade han in och jag stod kvar, tycker han är helt crazy faktisk...
 
 
Vi flyttade för en vecka sedan, jag och matte så nu bor vi själva. Jag har fått en alldels egen trägård där jag kan ligga och njuta och tugga ben i gräset och så kan man gräva massor också.. JÄTTE KUL! På tal om det så ska jag nog ta och gör det så får matte fixa lite bilder och film till inlägget... Ha det bra nu alla, vem vet jag kanske snor mattes datorn igen någon gång.. fnis, fnis..