Tiden den går fort..

Senast jag skrev var för 1,5 månad sedan och tiden den rullar på utan att man kommer ihåg att gå in här och skriva lite om vad som händer.. Så vad har hänt den senaste tiden?
 
Vi gick lydnads kurs då i Mars som slutade i April måste säga att det blev lite av en flopp då vi missade häften av alla gånger pga av att jag var sjuk och så självklart pga Skrolls första löp. Så vi var med de först två gångerna och så den sista.  Under sista gången skulle vi köra igenom ett lydnads program och jag måste säga att var så STOLT över min 10månaders tok som faktiskt gjorde de moment som vi trännat på, på ett lyssande sät trotts ingen träning på de tre veckorna allass.. snacka om att jag inte hade någon inspriration med en hund som inte heler verkade vilja. Men då efter 3 veckors vill gick det gallant framför allt inkallningen och fria följet satt som en smäck.. GLAD, GLAD, SUPER GLAD!
 
Jag började nu känna lite tränings sug igen och letade genast efter en ny kurs, denna med inte lika mycket krav (från min sida).LHU skulle då starta en trick kurs, som kändes som verkligen det perfekta för oss, men nej tyvärr för få anmällda. Men istället fick det bli en Rally kurs istället och med den är väl inte målet att tävla mycket mer en kanske en start i nybörjareklass någon gång, utan att ha roligt och bygga upp konstakt och förtroendet mellan mig och Skroll mer så vi kommer vidare mer Lydnaden som är vårt stora mål. Så nu går vi en spännande kurs med ett mål att ha kul och det hade vi igår. Hade en jättetrött tjej med mig hem igår...
 
 
 
Idag passade vi på att vacinnera skrutt hunden som helt otroligt nog blir ett år nästa vecka.. vart tog tiden vägen? Hon var super duktig verkar tycka att djursjukhus är världens roligaste ställe för där får man massor av gott, gott och folk klappar och pratar med en, det som betyder mest för en flat.
 
En lite uppdatering! Ha det bra!