Ny tränings ide går framåt..

Vi började på lydnads kurs för tre veckor sedan, super kul, vi är lite många dock kan jag tycka. Skrållan började desutom löpa vida andra tillfället, vi var dock med endå och det gick ok, och föra veckan var jag sjuk så då blev det inget. Och denna vecka har hon börjat gå in i höglöp så då åker jag själv för att få lite inspira tion iallafall.
 
 
Måste säga att jag vart dålig på att tränna de senaste veckorna trotts att jag vet att jag borde tränna mer för att hänga med på kursen. Har haft jätte svårt att hitta inspriration då jag tyckt att det har varit jätte svårt att komma vidare i träningen, att få bort godiset från handen. 
 
Men precis innan jag både jag och Skroll degade ihop totallt föra veckan (jag i feber och Skroll i sitt löp då hon har varit jätte seg) så kom jag faktiskt på ett sett som jag nu ska jobba mera på nämligen att ha en skåll med godiset i och när hon gör rätt får hon gå och ta det. På så sett vet hon att så fort hon gör rätt så får hon godiset i skållen. Har ju egentligen jobbat med detta jämnt, fast då endast när hon fått mat och det finns inget som kan slå en hungri flat som vill ha mat på att jobba, då kan man visa upp hela registret av konster om matte är otydlig. 
 
Det jag jobbat med nu på detta sett är att få in fot, till en början bara rätt utgångspostion, harverkligen jobbat länge med detta och inte kommit någon stans innan då jag alltid har fått hjälpa till med godiset, nu har vi istället kommit så långt att jag knappt behöver hjälpa henne alls utan nu är det små korigeringar som gäller, typ millimeter förflyttningar. Så nu börjar vi med att vi ska behålla kontakten även när vi rör oss framått. Lite svårare när maten ligger i en skåll framför näsan, men  vi jobbar på det.